Downloadnieuws: F-Zero X, Mankind Divided, Borderlands: The Handsome Collection

Geplaatst:
Aangepast: 1 januari 2018 00:00

Iets later dan je van ons gewend bent, maar bij deze het downloadnieuws van de week. We doken weer de verschillende online winkels in, namelijk de Nintendo e-Shop, PlayStation Store, Steam Store en Xbox Live Store. Geen zorgen, volgende week zijn we er weer om stipt tien uur.

Nintendo e-Shop: F-Zero X

Stap in je tijdmachine en ga aan de slag met F-Zero X. In 1998 verscheen deze klassieker voor de Nintendo 64 en is nu te herbeleven via de Virtual Console van de Nintendo Wii U. Het geheim van het belachelijk snelle racespel is de framerate. De framerate is altijd consistent, ook als je het opneemt tegen dertig andere voertuigen. Een snelheid van 1.000 km per uur helpt natuurlijk ook. Hoog boven de atmosfeer race je voor leven. Letterlijk, want je concurrenten gooien je met alle plezier van de racetrack. F-Zero X schaf je vanaf vandaag aan voor 9,99 euro.

PlayStation Store: Deus Ex: Mankind Divided

Na vijf jaar is Adam Jensen weer terug! Deus Ex: Mankind Divided is een direct vervolg op Deus Ex: Human Revolution. Zoals vanouds kun je rondsluipen of juist je wapens laten roken. Inmiddels hebben gewone burgers een hekel aan de groep welke zich naar hartenlust heeft laten modificeren op het gebied van robotica. Dit resulteert in regelrechte apartheid waarbij de Augmented niet langer veilig zijn. Kom maar op met die revolutie en uiteraard is Adam Jensen van de partij. Deus Ex: Mankind Divided schaf je in de PlayStation Store tijdelijk aan voor 44,99 euro in plaats van 69,99 euro. Ben je nog niet overtuigd? Lees dan onze review waarin het nieuwe avontuur van Jensen vier van de vijf sterren verdiende.

Xbox Lives Store: Borderlands: The Handsome Collection

Tijd om met de idiote wapens nog gekkere vijanden neer te halen. Borderlands: The Handsome Collection bevat de definitie versies van Borderlands 2 en Borderlands: The Pre-Sequel. Borderlands 2 ontving in onze review zelfs vijf van de vijf sterren! Als je één van de titels voor de Xbox 360 aangeschaft hebt, kun je op de Xbox One verder gaan waar je gebleven was dankzij de cross-save-functionaliteit. Tevens kun je voor het eerst met z'n vieren op één gedeeld scherm knallen tot je een ons weegt. Als Xbox Gold-lid bètaal je tijdelijk geen 59,99 euro voor deze collectie, maar 24,00 euro.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Borderlands: The Handsome Collection

Series

Borderlands

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

27 maart 2015

Ontwikkelaar

Gearbox Software

Gameliner Awards

-

Lees meer