Borderlands: The Handsome Collection

  • Ontwikkelaar Gearbox Software
  • Eerste releasedatum 27 maart 2015
  • Platformen PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre RPG , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Downloadnieuws: Borderlands: The Handsome Collection tijdelijk gratis

Het is weer tijd voor de volgende AAA game die de Epic Games Store weggeeft. Vanaf nu tot volgende week donderdag biedt Epic Games Borderlands: The Handsome Edition gratis aan.

Het weggeven van AAA games door Epic Games begon bij Grand Theft Auto V en daarna Sid Meier's Civilization VI. Zoals de geruchten voorspelden, is het nu de beurt aan Borderlands: The Handsome Collection om gratis over de virtuele toonbank te gaan. Deze bundel bestaat uit Borderlands 2 en Borderlands: The Pre-Sequel. Bij elkaar kost deze collectie normaal zo'n zes tientjes, dus dat scheelt weer voor diegenen die deze game nog niet eerder hebben kunnen spelen. In deze first-person shooter schiet en plunder je je een weg door de wereld van Pandora, terwijl je ondertussen om je heen kijkt door de mooie en toch chaotische wereld.

Borderlands: The Handsome Collection is gratis beschikbaar tot en met de namiddag van 4 juni. Na die tijd wordt er weer een nieuwe gratis mystery game onthuld. Spoiler: naar verluidt is dat Ark Survival Evolved.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?