Borderlands: The Handsome Collection

  • Ontwikkelaar Gearbox Software
  • Eerste releasedatum 27 maart 2015
  • Platformen PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre RPG , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Visuele update voor Borderlands: The Handsome Collection

Er staat Borderlands: The Handsome Collection een visuele update te wachten. Vanaf volgende week wordt de verzameling voorzien van verbeterde textures waarmee de games nog mooier ogen.

Borderlands: The Handsome Collection bevat Borderlands 2 en Borderlands: The Pre-Sequel plus alle DLC van deze twee games en werd in 2015 uitgebracht. Volgens Gearbox Software is de nieuwe update het best te beleven in 4K, maar is dat niet per se nodig om te zien dat de games er beter uit zien. Als je Borderlands: The Handsome Collection voor de pc al in je bezit hebt, dan is deze grafische update volledig gratis.

De verbeterde versie van Borderlands: The Handsome Collection is vanaf 3 april verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON YouTube

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?