Trailer: Visuele update voor Borderlands: The Handsome Collection

Geplaatst: 28 maart 2019 20:30
Aangepast: 28 maart 2019 22:29

Er staat Borderlands: The Handsome Collection een visuele update te wachten. Vanaf volgende week wordt de verzameling voorzien van verbeterde textures waarmee de games nog mooier ogen.

Borderlands: The Handsome Collection bevat Borderlands 2 en Borderlands: The Pre-Sequel plus alle DLC van deze twee games en werd in 2015 uitgebracht. Volgens Gearbox Software is de nieuwe update het best te beleven in 4K, maar is dat niet per se nodig om te zien dat de games er beter uit zien. Als je Borderlands: The Handsome Collection voor de pc al in je bezit hebt, dan is deze grafische update volledig gratis.

De verbeterde versie van Borderlands: The Handsome Collection is vanaf 3 april verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: YouTube
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Borderlands: The Handsome Collection

Series

Borderlands

Uitgever

2K Games

Reviewscore

Platforms

PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

27 maart 2015

Ontwikkelaar

Gearbox Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord