Borderlands: The Handsome Collection

  • Ontwikkelaar Gearbox Software
  • Eerste releasedatum 27 maart 2015
  • Platformen PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre RPG , First-Person Shooter
  • Gameliner score

Video: Borderlands: The Handsome Collection - Launchtrailer

Fans van Borderlands kunnen deze week aan de slag met Borderlands: The Handsome Collection. Om te vieren dat de release van de collectie nabij is heeft 2K Games de launchtrailer vrijgegeven.

Borderlands: The Handsome Collection bevat HD-versies van Borderlands 2 en Borderlands: The Pre-Sequel, inclusief alle DLC en een splitscreen-modus. De collectie verschijnt 27 maart voor de PlayStation 4 en Xbox One.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?