Bouw het waterpark van je dromen in Planet Coaster 2

-

Het wordt een natte boel in Planet Coaster 2. Frontier heeft een bijzonder thema in gedachten voor de sequel - je mag namelijk aan de slag met waterparken.

De eerste trailer geeft een frisse blik over de opties die het vervolg gaat aanbieden. In Planet Coaster 2 ga je wederom aan de slag om aan het pretpark van je dromen te knutselen. Ditmaal moet je wel wat badmeesters inhuren, want je gaat aan de haal met tropische zwemparadijzen. Uiteraard zijn achtbanen en windmolens nog steeds onderdeel van het attractie-arsenaal, maar spelers krijgen nu ook de mogelijkheid om zwembaden, glijbanen, duikplanken en andere koele attracties te bouwen. Echter, Planet Coaster 2 blijft een managementgame. Dus vergeet niet genoeg kleedkamers neer te zetten en wat zonnebanken te voorzien - anders heb je straks een meute aan boze badgasten. Het vervolg op Planet Coaster brengt drie verschillende gamemodi met zich mee: Career mode, Franchise mode en Sandbox mode.

Planet Coaster 2 verschijnt aan het einde van dit jaar voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5.

Bron: Frontier
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Planet Coaster 2

Ontwikkelaar:

Frontier Developments

Uitgever:

Frontier

Release:

6 november 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Avatar Anita
Anita

11 juli 2024 om 17:03

Dit is een vette en slimme combinatie. Aangezien we nu waterparken in Planet Coaster 2 krijgen, betekent dit dat Planet Zoo 2 komt met een aquarium gedeelte? Zou een mooie rode draad zijn.

Avatar Juggy
Juggy

11 juli 2024 om 18:36

@Anita haha yup, dromen mag in ieder geval

Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord