SimCity Creator

  • Ontwikkelaar Maxis
  • Eerste releasedatum 3 oktober 2008
  • Platformen Nintendo DS , Nintendo Wii
  • Gameliner score

Bouw je eigen stad in september

Vandaag zijn de eerste details van de nieuwe SimCity Creator verschenen. Het zal hier gaan om een exclusieve titel voor de Nintendo Wii en de Nintendo DS, die zal gaan verschijnen op 18 september van dit jaar.

De game zal vrolijker en uitgebreider zijn dan zijn voorgangers; je kunt uit dertien verschillende thema's kiezen, zoals de Amerikaanse, Europese of de Aziatische stijl van steden.

De game kent, zoals we gewend zijn van SimCity, dertig Helden-gebouwen die je in je stad kunt plaatsen om er zo een eigen identiteit aan te geven. Je zult voor het eerst de vrijheid krijgen om vervoerssystemen te maken met kronkelige en bochtige wegen en spoorlijnen. Ook kun je deze game van verschillende hoogtes bekijken. Er is een nieuw perspectief ingebouwd, waarbij je bijvoorbeeld uit een helikopter, straalvliegtuig of propellervliegtuigje je eigen stad kunt overzien.

Blijf Gameliner in de gaten houden voor meer informatie.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?