Killzone 2

  • Ontwikkelaar Guerrilla Games
  • Eerste releasedatum 27 februari 2009
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Bullet Experience en meer in Killzone 2

Er zijn twee nieuwe video's van Killzone 2 verschenen, waarin je een kijkje achter de schermen krijgt. In het eerste filmpje krijgen we commentaar van de director van de 'Bullet Experience' in de game. In het andere filmpje draait het allemaal om de grafische elementen van de game.

In Killzone 2 vecht je op het meest angstaanjagende slagveld ooit. De langverwachte first persoon-shooter van ontwikkelaar Guerrilla Games is exclusief voor de PlayStatio n3. Voor de processors van je PS3-systeem breken zware tijden aan want het vervolg van Killzone heeft een zeer gedetailleerd en ultrarealistisch oorlogstoneel voor je in petto.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?