Killzone 2

  • Ontwikkelaar Guerrilla Games
  • Eerste releasedatum 27 februari 2009
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Official Strategy Guide Killzone 2 verschenen

BradyGames heeft wel vaker Strategy Guides geschreven voor games. Zo hebben ze er een geschreven van Grand Theft Auto IV. Kijk even bij het Accessoires gedeelte op Gameliner als je wel zo'n boekwerk wilt!

BradyGames heeft vandaag de Guide uitgebracht voor Killzone 2. Hierin staan alle Single- en multiplayerstrategieën. Er staan gedetailleerde maps in en ook alle informatie over de klassen. Volgens BradyGames is het een must voor alle Killzone fans.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?