Killzone 2

  • Ontwikkelaar Guerrilla Games
  • Eerste releasedatum 27 februari 2009
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Meer info nieuwe maps Killzone 2

Vandaag werd door Guerrilla Games meer info over het Steel & Titanium pack voor Killzone 2 bekendgemaakt. Het pakket zal namelijk op 30 april verschijnen en bevat twee nieuwe multiplayermaps genaamd Wasteland Bullet en Vekta Cruiser.

De Wasteland Bullet map is een treinlevel uit de singleplayer mode waarbij je van de ene kant van de trein naar de andere kant moet springen. De Vekta Cruiser map bestaat uit een vliegend schip van de ISA waarop je intensieve vuurgevechten kunt verwachten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?