Check hier alle The Game Awards 2023 content

Killzone 2

  • Ontwikkelaar Guerrilla Games
  • Eerste releasedatum 27 februari 2009
  • Platformen PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Lost and Damned meer verkocht dan Killzone 2

Aaron Greenberg, een medewerker van Microsoft, heeft gezegd dat de downloadable content van GTA IV, The Lost and Damned, meer verkocht zou zijn dan Killzone 2 als het als retail versie in de winkel had gelegen. Daarnaast is de DLC de best verkopende content ooit op Xbox Live. Rockstar heeft nog geen harde cijfers gegeven, maar volgens analisten zal The Lost and Damned aan het eind van dit jaar ongeveer twee miljoen keer verkocht zijn.

Aan dit gegeven kun je wel zien dat de downloadable content bezig is aan een grote opmars. Maar niet alleen GTA doet het goed met extra content, kijk maar naar de dertig miljoen verkochte nummers van Rock Band, of de successen van de eerste DLC van Fallout 3, Operation Anchorage. Het belooft in ieder geval veel goeds voor de toekomst, laat die downloadable content maar komen!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?