Call of Duty: Black Ops 3

  • Ontwikkelaar Treyarch
  • Eerste releasedatum 6 november 2015
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii U , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Call of Duty: Black Ops 3 dlc's een maand gratis

Activision geeft vanaf volgende week pc-gamers in het bezit van Call of Duty: Black Ops 3 een maand gratis toegang tot de eerste vier dlc-packs. Het evenement begint op 30 mei en duurt precies dertig dagen.

Niet getreurd als je één of meerdere van deze dlc-packs al in je bezit hebt. In dat geval krijg je dubbele XP wanneer je op deze maps speelt. Je krijgt tijdens de periode geen toegang tot eventuele add-on weapons en de zombie-maps. Tot slot heeft Activision later weten dat het evenement ook beschikbaar is voor gamers met de Black Ops 3 Starter Pack.-

BRON VG247

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?