Call of Duty: Black Ops 3

  • Ontwikkelaar Treyarch
  • Eerste releasedatum 6 november 2015
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii U , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Video: Call of Duty: Black Ops 3 - Zombies Chronicles nu verkrijgbaar

Call of Duty: Black Ops 3 - Zombies Chronicles is nu verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en dat viert Activision met de 8 Days of the Undead-trailer. Het DLC-pack zal later ook verschijnen voor de pc en Xbox One.

Call of Duty: Black Ops 3 - Zombies Chronicles kost 29,99 euro en bevat acht klassieke zombie-maps van ontwikkelaar Treyarch. Het gaat om Nacht der Untoten, Verruckt, Shi No Numa, Kino der Toten, Ascension, Shangri-la, Moon en Origins.

BRON Persbericht Activision

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?