Call of Duty: Black Ops 3

  • Ontwikkelaar Treyarch
  • Eerste releasedatum 6 november 2015
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii U , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Nieuw event en wapen voor Call of Duty: Black Ops III

Goed nieuws voor de mensen die nog steeds lekker bezig zijn met Call of Duty: Black Ops III. Middels Twitter werd bekendgemaakt dat er een nieuw wapen en event beschikbaar zijn voor de titel.

Zelfs bijna drie jaar na dato en twee games verder bewijst Black Ops III dat nieuwer niet altijd beter is. De game doet het nog altijd goed en het is dan ook de hoogste tijd om de spelers te belonen, zo moet Treyarch gedacht hebben. Als eerste is er vanaf vandaag een nieuw wapen beschikbaar voor de spelers. Het gaat om de XPR-50, die fans misschien nog kennen van Black Ops II.

onbekend

Ook is er een nieuw event live gegaan. Het gaat om Operation: Snowblind, die ervoor zorgt dat er allerlei nieuwe mogelijkheden zijn op het gebied van customizen. Je personage kan volledig en sneeuwkleding de strijd aangaan en er zijn behoorlijk wat nieuwe opties voor je wapen bijgekomen.

Het wapen en event zijn beiden vanaf vandaag beschikbaar voor bezitters van Call of Duty: Black Ops III.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?