Call of Duty: Black Ops 3

  • Ontwikkelaar Treyarch
  • Eerste releasedatum 6 november 2015
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo Wii U , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Call of Duty: Black Ops 3 nu gratis voor PS Plus-abonnees

Call of Duty: Black Ops 3 is deze maand gratis te downloaden voor PlayStation Plus-abonnees met een PlayStation 4. Eenmaal gedownload blijft de shooter voor altijd speelbaar zolang je PlayStation Plus hebt.

De Season Pass van Call of Duty: Black Ops 3 is op het moment te verkrijgen met 50% korting, waardoor je meteen alle maps hebt. Spelers die Call of Duty: Black Ops 4 pre-orderen krijgen in Black Ops 3 direct toegang tot de Back in Black-maps, die tijdens Sony's persconferentie zijn aangekondigd voor het vierde deel van de Black Ops-serie.

onbekend

Call of Duty: Black Ops 4 verschijnt 12 oktober voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Sony

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?