Call of Duty: Modern Warfare

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 25 oktober 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Call of Duty: Modern Warfare-maps waren nog niet af

Spelers van Call of Duty: Modern Warfare mistte onlangs plotseling twee maps. Even hield Infinity Ward de lippen stijf op elkaar, maar via Twitter lieten zij weten dat de desbetreffende maps nog niet af waren.

Vorige maand ontving Call of Duty: Modern Warfare plotseling drie nieuwe maps. Infinity Ward en Activision zeiden niet echt iets over de nieuwe kaarten. Des te vreemder werd de zaak toen de kaarten plotseling verdwenen waren. Het gaat om de de Drainage- en Al-Raab Airbase-maps. De kaarten zouden nu tijdelijk uit de game gehaald zijn omdat ze "nog niet helemaal af waren". Spelers hoeven zich echter geen zorgen te maken, want Infinity Ward belooft dat de nieuwe kaarten snel terug komen naar de game.

Call of Duty: Modern Warfare is beschikbaar op PlayStation 4 en 5, Xbox One, Series S en X, en pc.

BRON Infinity Ward

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?