Call of Duty: Modern Warfare-maps waren nog niet af

Geplaatst:
Aangepast: 13 april 2021 17:41

Spelers van Call of Duty: Modern Warfare mistte onlangs plotseling twee maps. Even hield Infinity Ward de lippen stijf op elkaar, maar via Twitter lieten zij weten dat de desbetreffende maps nog niet af waren.

Vorige maand ontving Call of Duty: Modern Warfare plotseling drie nieuwe maps. Infinity Ward en Activision zeiden niet echt iets over de nieuwe kaarten. Des te vreemder werd de zaak toen de kaarten plotseling verdwenen waren. Het gaat om de de Drainage- en Al-Raab Airbase-maps. De kaarten zouden nu tijdelijk uit de game gehaald zijn omdat ze "nog niet helemaal af waren". Spelers hoeven zich echter geen zorgen te maken, want Infinity Ward belooft dat de nieuwe kaarten snel terug komen naar de game.

Call of Duty: Modern Warfare is beschikbaar op PlayStation 4 en 5, Xbox One, Series S en X, en pc.

Bron: Infinity Ward

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Modern Warfare

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

25 oktober 2019

Ontwikkelaar

Infinity Ward

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord