Modern Warfare skin verwijderd uit de game

Geplaatst:
Aangepast: 15 juli 2020 14:34

Een skin is verwijderd uit Call of Duty: Modern Warfare nadat er een discussie omheen ontstond. De skin refereerde namelijk naar de grens tussen Amerika en Mexico.

De skin was voor operator Wayne 'D-Day' Davis en was zowel in Modern Warfare als in Warzone te gebruiken. De naam van de skin was 'Border War', wat refereerde naar het Amerikaanse beleid omtrent de grens met Mexico. Als je de skin gebruikt, ziet Wayne Davis eruit als een Border Patrol agent, compleet met de outfit, het pantser en de cowboy hoed. De omschrijving van de skin was als volgt: 'Laat hen zien dat ze verkeerd bezig zijn en laat ze ervoor boeten'. Niet de beste keuze om een dergelijke skin met deze omschrijving aan een game toe te voegen. Daar is Infinity Ward, ontwikkelaar van Call of Duty: Modern Warfare, nu ook achter. Een tijd geleden verwijderde de studio ook het 'okay' gebaar uit de game. Dit gebaar was een symbool van haat onder witte nationalisten.

Call of Duty: Modern Warfare is beschikbaar voor Pc, Xbox One en PlayStation 4.

Bron: Gamerant

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Modern Warfare

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

25 oktober 2019

Ontwikkelaar

Infinity Ward

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord