Trailer: Call of Duty: Modern Warfare seizoen 6 is nu live

Geplaatst:
Aangepast: 30 september 2020 09:31

Seizoen 6 van Call of Duty: Modern Warfare en Warzone is nu live. Activision plaatste een trailer voor de nieuwe battle pass die samen met seizoen 6 is uitgekomen.

De trailer geeft wat meer inzicht in de nieuwe nacht modus in Warzone, waar al langer geruchten over rond gaan. In het begin krijg je ook een goede blik op de nieuwe wapens die er naar Modern Warfare en Warzone komen met het zesde seizoen, waaronder de SP-R 208, aka R700 sniper en de AS VAL assault rifle. Later in de trailer krijg je ook te zien wat Activision aan de battle pass heeft toegevoegd in het thema Halloween, zoals vleermuizen die de raven vervangen. Seizoen 6 ging op 29 september van start. De nieuwe dingen die je in de game kunt vinden die niet onder de battle pass vallen, zijn bijvoorbeeld een nieuw fast travel systeem voor Warzone via metrostations, de Armored Royale Warzone modus, die maar voor gelimiteerde tijd beschikbaar is, twee nieuwe operators en twee nieuwe wapens.

Seizoen 6 van Call of Duty: Modern Warfare en Warzone ging op 29 september live.

Bron: Gamesradar

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Modern Warfare

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

25 oktober 2019

Ontwikkelaar

Infinity Ward

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord