Call of Duty: Modern Warfare

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 25 oktober 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Trailer: Seizoen 5 Call of Duty: Modern Warfare komt eraan

Het nieuwe seizoen van Call of Duty: Modern Warfare en Warzone is middels een trailer geïntroduceerd. Het vijfde seizoen brengt veel nieuwe content met zich mee.

Er staat Call of Duty-spelers weer een grote update te wachten. Het vijfde seizoen van Call of Duty: Modern Warfare en Warzone is namelijk onthuld via een trailer. Hierin is te zien dat Verdansk vele veranderingen doormaakt die een tijdje terug al gelekt waren. Er wordt namelijk getoond dat de binnenkant van het stadium open is voor spelers en dat er een bewegende trein over de map gaat. Warzone is natuurlijk niet het enige onderdeel van Call of Duty die veranderingen krijgt. Nieuwe locaties komen naar Modern Warfare, waar onder andere gunfight- en ground warmissies te voltooien zijn. Zoals in de trailer wordt genoemd: "Verdansk zal nooit meer hetzelfde zijn."

Het vijfde seizoen van Call of Duty: Modern Warfare en Warzone gaat morgen van start. Zit jij er al klaar voor?

BRON Call of Duty

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?