Hearthstone: Heroes of Warcraft

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 12 maart 2014
  • Platformen Pc , Mobile
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Chinees Nieuwjaar komt naar Hearthstone

Hearthstone gaat volgende week Chinees Nieuwjaar vieren. Dit heeft Blizzard Entertainment vandaag aangekondigd in een blogpost.

Niet alleen Overwatch viert Chinees Nieuwjaar, ook Hearthstone komt met nieuwe content om deze feestdag te vieren. Spelers kunnen vanaf volgende week aan de slag met nieuwe Legendary Quests waarbij ze tijdelijk in totaal 9 card packs van Madness at the Darkmoon Faire en Scholomance Academy kunnen verdienen. De Lunar Blessing Tavern Brawl komt daarnaast terug in de cardgame. Bij deze Brawl moeten spelers een class kiezen, ontvangen ze een willekeurige deck en moeten ze een dier kiezen om hun krachten te ontvangen. Ook komen er nieuwe Hero Skins genaamd The Three Kingdoms naar de shop. Deze skins zijn gebaseerd op het Chinese oorlogsverhaal Romance of Three Kingdoms waarin drie koninkrijken streden om het land weer te herenigen.

Hearthstone Lunar New Year is vanaf 9 februari tot en met 23 februari te spelen op pc en mobile.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?