Clefable voegt zich bij Pokémon UNITE rooster

Geplaatst:

Het Pokémon equivallent van League of Legends krijgt er een nieuwe speelbaar personage bij. Clefable voegt zich bij het rooster van Pokémon UNITE.

De fairy Pokémon Clefable is een Melee Supporter die sterk is tegen Dodrio, maar het waarschijnlijk aflegt tegen Mew. Als je Clefable aan je team wil toevoegen dan moet je 12.000 Aeos-munten of 575 Aeos-edelstenen aftikken. Als je de Pokémon wil aanschaffen met de edelstenen moet je er wel snel bij zijn, want dat kan alleen de eerste zeven dagen. Naast de komst van Clefable is ook de Pokémon UNITE battle pass voor het elfde seizoen nu verkrijgbaar. Elke battle pass omvat zestig niveau's met spannende missies waarmee je beloningen vrij kunt spelen. Eerder verscheen Buzzwhole in Pokémon UNITE. De eerstvolgende die aan dat lijstje zal worden toegevoegd is Zoroark.

Pokmon UNITE8

Clefable is vanaf nu speelbaar in Pokémon UNITE. Ook de battle pass voor het elfde seizoen is inmiddels beschikbaar. Pokémon UNITE is exclusief te spelen op de Nintendo Switch. De game staat van 27 oktober tot en met 16 november in het teken van Halloween.

Bron: Pokémon UNITE
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Unite

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Mobile, Nintendo Switch

Releasewindow

21 juli 2021

Ontwikkelaar

The Pokémon Company International

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord