Pokémon Unite stopt in Nederland en België

-

Slecht nieuws voor iedereen die de populaire MOBA Pokémon Unite speelt. De game gaat namelijk definitief offline. Dit laat The Pokémon Company weten middels een in-game bericht bij het opstarten van de game.

In 2021 verscheen Pokémon Unite voor de Nintendo Switch en mobiele devices. Drie jaar later maakt The Pokémon Company echter bekend dat de game definitief offline gaat in zowel Nederland als België. Een echte reden krijgen we helaas niet te zien, maar een schema echter wel. Op 31 oktober 2024 worden registraties en club memberships definitief stopgezet. Vanaf 30 november 2024 gaat Pokémon Unite officieel offline. Of meerdere landen getroffen worden door het plotselinge besluit, is momenteel niet bekend. Mocht je Pokémon Unite nog willen spelen, dan kan dat nog tot 30 november 2024 indien je een geregistreerd account bezit.

Pokemon Unite Discontinue

Mocht je nog in het bezit zijn van Aeos Gems, spendeer ze dan snel. The Pokémon Company geeft laat namelijk niet weten dat je deze kunt inwisselen voor echt geld.

Bron: Pokémon Unite
Rudy Wijnberg Mede-eigenaar en Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Unite

Ontwikkelaar:

The Pokémon Company International

Uitgever:

Nintendo

Release:

21 juli 2021

Reviewscore:

Platforms:

Mob
NSW
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord