Mewtwo Mega Y evolutie komt naar Pokémon Unite

Geplaatst:

Tijdens de Pokémon Presents moet er natuurlijk aandacht worden besteed aan Pokémon Unite. Om het tweejarige bestaan te vieren is er een nieuwe gamemodus en wordt de Mega Y evolutie van Mewtwo toegevoegd.

Het is inderdaad alweer twee jaar geleden dat The Pokémon Company Pokémon Unite presenteerde. Om dat te vieren is er al een aantal dagen de Panic Parade modus beschikbaar. Hier moet je als team Tinkatan beschermen tegen een horde wilde Pokémon. Daarnaast wordt er een nieuwe Pokémon toegevoegd aan de line-up. En dat is niemand minder dan Mewtwo. Tijdens een potje kan hij evolueren in Mewtwo Mega X. Tot 15 augustus kun je de Unite License X verzamelen en daarna kun je aan de slag met de Unite License Y. Dit zorgt ervoor dat Mewtwo kan evolueren in Mewtwo mega Y. Daarnaast kun je in de stream nog een code vinden waarmee je de Mega X evolutie kunt uitproberen.

Ondertussen toch nieuwsgierig geworden naar de game? Dan kun je hier onze review van Pokémon Unite lezen.

Vanaf 17 augustus kun je de Unite License Y verzamelen, waardoor Mewtwo kan evolueren in Mewtwo Mega Y.

Bron: Pokémon Presents

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Unite

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Mobile, Nintendo Switch

Releasewindow

21 juli 2021

Ontwikkelaar

The Pokémon Company International

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord