College Football 25 komt deze zomer

-

EA gaf onlangs een teaser trailer vrij voor College Football 25. De game staat op de planning voor deze zomer en in mei krijgen we meer details van de ontwikkelaar.

Het is al drie jaar geleden dat EA aankondigde dat ze bezig waren met een nieuwe college football game. Sinds die aankondiging zijn er weinig updates geweest over de game vanuit de uitgever, tot nu dan. De nieuwe teaser trailer geeft ook meteen een release window aan voor de game, namelijk de zomer van 2024. De trailer spreekt de sceptische fans aan met uitspraken zoals 'Jazeker, de game is echt!', terwijl je fragmenten ziet van de ontwikkeling achter de schermen. Verder zien we eigenlijk maar weinig belangrijke dingen in de trailer, afgezien van de release window en een belofte dat de game in mei volledig onthuld gaat worden.

Voor welke platformen EA College Football 25 uit gaat komen, is nog niet bekend. Hopelijk krijgen we dat in mei tet horen bij de volledige onthulling. Als EA zijn belofte houdt, komt de game deze zomer uit.

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot EA Sports College Football 25

Ontwikkelaar:

EA Sports

Uitgever:

Electronic Arts

Release:

19 juli 2024

Reviewscore:

Platforms:

PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord