Leid je team naar de overwinning in EA College Football 25

Geplaatst: 3 juli 2024 18:00
-

Maak het team van je dromen als coach in de Dynasty-modus van EA College Football 25. De modus werd uitgebreid uitgelicht in een video.

Eerder was er al bekend dat de Dynasty-modus de focus van EA College Football 25 ging zijn en nu is deze modus uitgebreid uitgelicht. Kort samengevat bestaat de nieuwe Dynasty-modus uit drie pilaren: maak je coach, zet je schema op voor het seizoen en speel het seizoen uit. Je kan uit verschillende archetypes coaches kiezen die allemaal een unieke vaardigheid hebben. Zo kan je gespecialiseerd zijn in het recruiten van nieuwe talenten, het motiveren van je spelers tijdens het seizoen of tactieken bedenken voor op het veld. Voor de start van elk seizoen moet je bladeren door de dossiers van verschillende talenten die op het punt staan om aan College Football te beginnen. Het is aan de coach om de deals met deze potentiële spelers in zijn geheel af te ronden. Het is in de nieuwe Dynasty-modus mogelijk om met je vrienden meer dan dertig seizoenen samen te spelen. Online is het mogelijk om tegen dertig andere teams te spelen. De video is hieronder in zijn geheel te bekijken.

EA Sports College Football 25 moet 19 juli uitkomen voor de PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: EA Sports College

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot EA Sports College Football 25

Ontwikkelaar:

EA Sports

Uitgever:

Electronic Arts

Release:

19 juli 2024

-

PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord