College Football 25 releasedatum en cover onthuld

-

De covers en de daarbij horende sterspelers van EA SPORTS College Football 25 zijn onthuld. Ook weten we wanneer we met de game aan de slag kunnen.

Twee maanden geleden konden we een eerste glimp opvangen van EA SPORTS College Football 25. Electronic Arts heeft nu de covers onthuld voor de game, met een trio van sterren uit het universiteitsvoetbal: Donovan Edwards van Michigan, Quinn Ewers van Texas en Travis Hunter van Colorado. De cover van EA SPORTS College Football 25 markeert de eerste keer dat actieve universiteitsatleten op een EA SPORTS-cover staan. Edwards, Ewers en Hunter, elk met indrukwekkende records van vorig seizoen, uiten hun enthousiasme om deel uit te maken van deze mijlpaal. Fans kunnen nu al zowel de Standaard- als Deluxe-edities vooruitbestellen, of kiezen voor de ultieme ervaring met de EA SPORTS MVP-bundel, die deluxe-edities van zowel College Football 25 als Madden NFL 25 biedt met vroegtijdige toegang en extra voordelen.

De lancering van EA Sports College Football 25 staat wereldwijd gepland voor 19 juli voor PlayStation 5 en Xbox Series.

Bron: EA SPORTS
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot EA Sports College Football 25

Ontwikkelaar:

EA Sports

Uitgever:

Electronic Arts

Release:

19 juli 2024

Reviewscore:

Platforms:

PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord