EA Sports College Football focust op Dynasty Mode

-

EA Sports College Football zal zich vooral gaan focussen op de Dynasty Mode. Dit bracht twitteraar Matt Brown naar buiten na gesproken te hebben mensen bronnen binnen Electronic Arts.

Het is dan ook niet ondenkbaar dat Matt Brown van bronnen binnen de ontwikkelaar en tevens uitgever te horen heeft gekregen dat voor EA Sports College Football gefocust wordt op de Dynasty Mode. Eerder al liet vice president van EA Daryl Holt weten dat ze met passie werken aan de Dynasty Mode. Volgens Brown heeft EA verreweg het meeste tijd gestoken om de Dynasty Mode in EA Sports College Football goed voor de dag te laten komen. In de Dynasty Mode kun je je eigen college team managen, zowel op als buiten het veld. Een belangrijk aspect hierbij is het recruiteren en ontwikkelen van talent. Op deze manier moet je jouw team naar de hoogste divisie zien te leiden. Door een juridische strijd is er al ruim een decennium geen nieuwe EA Sports College Football verschenen, maar volgend jaar keert de serie eindelijk terug.

EA Sports College Football staat gepland voor een release ergens in 2024.

Bron: Matt Brown
Patrick Lamers Mede-eigenaar en Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot EA Sports College Football 25

Ontwikkelaar:

EA Sports

Uitgever:

Electronic Arts

Release:

19 juli 2024

Reviewscore:

Platforms:

PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord