Command & Conquer remasters officieel aangekondigd

Geplaatst:
Aangepast: 17 maart 2024 16:30

Vorige maand heeft EA-producent Jim Vessella via Reddit al laten weten dat EA een remaster van Command & Conquer naar de pc wil brengen. Gisteren werden deze remasters door Vessella officieel aangekondigd.

Via de website van EA laat Vessella weten dat klassiekers Command & Conquer: Tiberian Dawn en Command & Conquer: Red Alert allebei een pc remaster krijgen. Ook laat hij weten dat de bekende uitbreidingspakketten van beide games, Covert Ops, Counterstrike en Aftermath, allemaal bij de geremasterde versie inbegrepen zullen zitten. Hier komen verder geen microtransacties aan te pas. Om deze remasters te verwezenlijken gaat EA samenwerken met Petroglyph Games, waar nog een groot aantal originele ontwikkelaars van Westwood werkzaam zijn. Zo worden de helden achter de orignele C&C-games dus nauw betrokken bij de ontwikkeling van de remasters. Tevens wil EA samenwerken met Lemon Sky Studios, die gespecialiseerd zijn in het remasteren van klassieke RTS-games.

onbekend
Electronic Arts

Helaas heeft Vessella nog geen relasedatum vrijgegeven voor de remasters. Hij geeft wel aan dat hij de community zo veel mogelijk wil betrekken bij de ontwikkeling van de games.

Bron: Electronic Arts
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Command & Conquer: Remastered Collection

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasewindow

5 juni 2020

Ontwikkelaar

Petroglyph

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord