ConcernedApe teaset nieuwe update Stardew Valley

Geplaatst:

ConcernedApe heeft in een post op X, voorheen Twitter, een kleine teaser geplaatst van de nieuwe Stardew Valley update. De 1.6 content update zit boordevol nieuwe inhoud.

Afgelopen zomer had solo-ontwikkelaar ConcernedApe al een kort bericht geplaatst over de 1.6 update van Stardew Valley. Hier werden al een aantal dingetjes in verklapt, maar nu weten we wat er nog meer naar de game komt. Via een post op X laat ConcernedApe weten dat de nieuwe update een nieuw groot festival en twee mini festivals bevat. Daarnaast komen er nieuwe endgame content, nieuwe voorwerpen en crafting recipes naar de game. Ook krijgen sommige quests een Joja-alternatief, voor wanneer je dus voor de Joja-route hebt gekozen tijdens het spelen, in plaats van de Community Center-route. Ook worden er meer dan honderd nieuwe dialogen en winterkleding aan de NPC's toegevoegd, zijn er nieuwe beloningen voor billboard quests aanwezig en kun je straks op de pc zelfs met acht spelers samen spelen. Tot slot maakt ConcernedApe ook nog bekend dat er een nieuw soort boerderij beschikbaar wordt, die wellicht speciaal voor de acht-speler multiplayer is, zoals de Four Corners Farm destijds voor vier spelers werd geïntroduceerd, er nieuwe geheimen te ontdekken zijn en meer. In de post van ConcernedApe zien we een aantal nieuwe sprites, zoals een nieuwe Warp Totem, een pijlenkoker en kikkers in verschillende kleuren. Ook zien we de portretten van Jas en Sebastian in hun winterkleding.

Stardew Valley is speelbaar op pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en mobiele telefoons. Er is nog geen definitieve releasedatum van de 1.6 update. Check hier onze terugblik van Stardew Valley, om te zien wat deze game zo bijzonder maakt.

Bron: ConcernedApe
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Stardew Valley

Series

-

Uitgever

Chucklefish

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation Vita, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch

Releasedatum

26 februari 2016

Ontwikkelaar

Concerned Ape

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord