Stardew Valley

  • Ontwikkelaar Concerned Ape
  • Eerste releasedatum 26 februari 2016
  • Platformen Pc , PlayStation Vita , PlayStation 4 , Xbox One , Mobile , Nintendo Switch
  • Genre RPG , Simulatie , Indie
  • Gameliner score -

Stardew Valley 1.6 update zit vol met geheimen

Dacht je dat Stardew Valley op z'n retour was? Think again! Ontwikkelaar ConcernedApe heeft namelijk aangekondigd wat we kunnen verwachten van de 1.6 update.

Ondanks dat de 'bezorgde aap' werkt aan zijn nieuwe game - genaamd Haunted Chocolatier - is hij zijn paradepaardje niet vergeten. De 1.6 update van Stardew Valley zit vol met nieuwe items voor de spelers om mee aan de slag te gaan. Er komt ook een nieuw festival naar de indiegame toe, maar de details blijven ons nu nog bespaard. De eenmansontwikkelaar laat weten dat er nieuwe dialogen naar Stardew Valley komen en dat spelers aan de slag kunnen om een heleboel geheimen te ontdekken. Tot slot wordt er een nieuwe gameplay-feature toegevoegd, waar ConcernedApe nog niks over kwijt wil. Het is nog even wachten op de definitieve onthulling van de 1.6 update.

Check hier onze terugblik van Stardew Valley, waarin we bekijken wat de indiegame nou de ultieme farming sim maakt.

Stardew Valley is nu beschikbaar voor vrijwel alle moderne platformen.

BRON Concerned Ape

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?