Haunted Chocolatier geen kopie van Stardew Valley

Geplaatst:

Eric Barone, ook wel bekend als ConcernedApe, maakte onlangs bekend dat de combat in de nieuwe game Haunted Chocolatier volledig van de grond af is gecodeerd.

Dit betekent dat de code van Stardew Valley dus niet wordt gekopieerd en gebruikt voor de nieuwe game, zoals veel mensen wel hadden verwacht. "Haunted Chocolatier focust meer op de gevechten, dus die moeten leuk, bevredigend en boeiend zijn, terwijl ze ook goed in het geheel passen," zegt Barone in een recente blogpost. "Je kunt er zeker van zijn dat ik niet de gevechten uit Stardew Valley 'kopieer en plak'. In tegendeel, bijna alles in Haunted Chocolatier, inclusief de combat, is volledig vanaf nul gecodeerd en getekend". De blogpost laat met een aantal screenshots ook alvast wat van de gameplay en de combat in de game zien.

Haunted Chocolatier heeft nog geen releasedatum gekregen.

Bron: Haunted Chocolatier website

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Haunted Chocolatier

Series

-

Uitgever

Reviewscore

-

Platforms

-

Releasedatum

Onbekend

Ontwikkelaar

Concerned Ape

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord