Screenshots: Haunted Chocolatier ontvangt nieuwe screenshots

Geplaatst:

In 2021 werd Haunted Chocolatier door Concerned Ape onthuld. Aangezien de ontwikkelaar nog steeds updates uitbrengt voor Stardew Valley krijgen we langzaamaan wat meer informatie over Haunted Chocolatier. Dit keer heeft hij vier nieuwe screenshots gedeeld.

We weten ondertussen dat er bosses in Haunted Chocolatier zitten en dat vechten veel meer centraal staat dan in Stardew Valley. Dit keer moet je geen boerderij onderhouden, maar leef je in een behekst kasteel en ben je een chocolatier. Je mag dus lekker chocola gaan maken en daarvoor moet je speciale ingrediënten vinden. In de nieuwe screenshots zien we hier weinig van terug, maar er valt wel dergelijk iets nieuws te bespeuren. We zien namelijk de binnenkant van een van de winkels, of daar lijkt het in ieder geval op. In de tweede screenshot is het personage met een boog aan het vechten en krijgen we een eerste indruk van de interface. Daarna zien we het plein van de stad voorbijkomen, want een grote fontein staat precies in het midden. De laatste screenshot toont dan weer een bibliotheek, maar het is niet duidelijk wat je hier precies kunt doen. Naast het lezen of terugplaatsen van boeken. Je kunt de screenshots in de Tweet hieronder bekijken.

Haunted Chocolatier heeft nog steeds geen releasedatum.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Haunted Chocolatier

Series

-

Uitgever

Reviewscore

-

Platforms

-

Releasedatum

Onbekend

Ontwikkelaar

Concerned Ape

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord