Condemned 2 krijgt ook een PC versie

Geplaatst: 7 februari 2008 12:13
Aangepast: 10 mei 2018 15:05
-

Frank Rooke van Monolith heeft in een interview gezegd dat Condemned 2 zojuist ook voor de PC zal gaan verschijnen. Welke veranderingen deze PC versie gaat krijgen is nog niet bekend, wel is bekend dat het geen directe port wordt van de console-versie.

Condemned 2 komt in deze vorm inderdaad alleen op de PlayStation 3 en Xbox 360 uit, de PC zijn we echter niet vergeten. Wij willen de game later, en in een iets andere vorm ook voor dit platform uitbrengen. Aldus Rooke.

In deze game stap je in de rol van Ethan Thomas, je bent een voormalig medewerker van het zogenoemde Serial Crimes Unit. Je kunt meteen weer aan de slag, sinds de verdwijning van je partner in deel 2 van Condemned. Wanneer de game gaat verschijnen is nog niet bekend, we wachten af.

Alex Zweers Eigenaar & Founder

Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Condemned 2: Bloodshot

Ontwikkelaar:

Monolith Productions

Uitgever:

SEGA

Release:

4 april 2008

Xbox 360, PlayStation 3

Lees meer