Check hier alle The Game Awards 2023 content

Condemned 2: Bloodshot

  • Ontwikkelaar Monolith Productions
  • Eerste releasedatum 4 april 2008
  • Platformen Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Condemned 2 krijgt ook een PC versie

Frank Rooke van Monolith heeft in een interview gezegd dat Condemned 2 zojuist ook voor de PC zal gaan verschijnen. Welke veranderingen deze PC versie gaat krijgen is nog niet bekend, wel is bekend dat het geen directe port wordt van de console-versie.

Condemned 2 komt in deze vorm inderdaad alleen op de PlayStation 3 en Xbox 360 uit, de PC zijn we echter niet vergeten. Wij willen de game later, en in een iets andere vorm ook voor dit platform uitbrengen. Aldus Rooke.

In deze game stap je in de rol van Ethan Thomas, je bent een voormalig medewerker van het zogenoemde Serial Crimes Unit. Je kunt meteen weer aan de slag, sinds de verdwijning van je partner in deel 2 van Condemned. Wanneer de game gaat verschijnen is nog niet bekend, we wachten af.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?