Confronteer je angst in de Layers of Fear pc demo

Geplaatst:

Middels een sfeervolle cinematic trailer heeft het Poolse Team Bloober aangekondigd dat geïnteresseerden binnenkort aan de slag kunnen met Layers of Fear. Nou ja, een stukje dan, want het zal gaan om een demo van de geanticipeerde horrorgame.

Vanaf 15 mei kan iedereen met een pc en stalen zenuwen zich wagen aan de Layers of Fear Steam demo, waarin Team Bloober je vast een hands-on kijkje gunt in het proces van hun 'reimagination' van de befaamde Layers of Fear franchise. De game, die ooit nog geadverteerd werd als Layers of Fears, knoopt de verhaallijnen van diens voorgangers aan elkaar tot één game, waarbij de ontwikkelaar belooft dat het geen simpele één-op-één remaster is. Er valt dus genoeg nieuws te ontdekken voor de doorgewinterde Layers of Fear-fan.

Layers of Fear staat zeker tot juni 2023 onder het doek, al verwachten we dat diens kunstenaar ons niet al te lang meer laat wachten op een volledige onthulling.

Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Layers of Fear (2023)

Series

-

Uitgever

Bloober Team

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

15 juni 2023

Ontwikkelaar

Bloober Team

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord