Layers of Fear krijgt een gratis extra hoofdstuk

Geplaatst:
Aangepast: 11 oktober 2023 18:47

Bloober Team mag over twee weken de kaarsjes op de verjaardagstaart uitblazen en daarom trakteren ze de fans op een gratis hoofdstuk voor Layers of Fear.

Bloober Team is klaar met psychologische horrorgames, maar nog niet helemaal met Layers of Fear uit 2023. Als verjaardagscadeautje ontvang je aan het eind van oktober namelijk een gratis hoofdstuk. Je moet hiervoor wel de game in bezit hebben, want anders wordt het lastig. Mocht je nog twijfelen dan kun je hier de review van Layers of Fear lezen. Om alvast in de sfeer te komen van de verjaardag heeft Bloober Team samengewerkt met Natalia Szroeder om het bekende nummer You Are My Sunshine opnieuw uit te brengen. Dit nummer werd eerder door Johnny Cash gezongen. De nieuwe video is een eerbetoon aan alle die-hard fans van de Layers of Fear franchise.

Het gratis hoofdstuk is vanaf 24 oktober te downloaden.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Layers of Fear (2023)

Series

-

Uitgever

Bloober Team

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

15 juni 2023

Ontwikkelaar

Bloober Team

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord