Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Layers of Fear (2023)

  • Ontwikkelaar Bloober Team
  • Eerste releasedatum 15 juni 2023
  • Platformen Pc , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Horror
  • Gameliner score

Trailer: Hier is de Layers of Fear launchtrailer

Layers of Fear verschijnt volgende week en daardoor mochten we nog even de laatste trailer voor deze game bewonderen.

Het is ondertussen een van de langere trailers van de Future Games Show. Layers of Fear laat ons drie minuten lang griezelen. We krijgen de vuurtoren te zien en allerlei andere locaties die je straks in de game kunt verkennen. Volgens de verteller hebben de nachtmerries de plek nooit echt verlaten. Layers of Fear is dan ook een horrorgame, dus enge monsters en onverklaarbare verschijnselen horen erbij. De trailer geeft een goed voorproefje van deze sfeer en wat je te wachten staat. Er is ook een Deluxe Edition van Layers of Fear,

Je kunt hier ondertussen de preview van Layers of Fear lezen.

Layers of Fear verschijnt 15 juni voor de pc, Xbox Series en PlayStation 5.

BRON Future Games Show

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?