Trailer: Dit zit in de Layers of Fear Deluxe Edition

Geplaatst:

Het is bijna tijd voor de release van Layers of Fear. Dit is wat er in de Deluxe Edition van de game zit.

Layers of Fear, voorheen nog Layers of Fears genoemd, is een bijzondere game waarbij Bloober Team alle voorgaande Layers of fear-games bundelt tot een angstaanjagende combinatie. De verhaallijnen van Layers of Fear, Layers of Fear Inheritance, Layers of Fear The Final Note, Layers of Fear 2 en Layers of Fear: The Lighthouse komen in deze game allemaal bij elkaar. Middels een nieuwe trailer laat Bloober Team ons zien dat er straks niet alleen een gewone editie van de game uitkomt, maar ook een Deluxe Edition. In deze Deluxe Edition vind je de game en daarnaast ook nog een artbook en de soundtrack met nummers die Arkadiusz Reikowski exclusief voor de game heeft gecomponeerd.

Layers of Fear verschijnt 15 juni voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series. Je kunt nu ook een demo van Layers of Fear spelen op de pc.

Bron: Bloober Team
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Layers of Fear (2023)

Series

-

Uitgever

Bloober Team

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

15 juni 2023

Ontwikkelaar

Bloober Team

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord