Trailer: Layers of Fears is een psychedelische horrorgame

Geplaatst:
Aangepast: 9 juni 2022 22:33

Layers of Fears is een 'psychedelisch horrorkroniek' gemaakt in Unreal Engine 5. Dit laat ontwikkelaar Bloober Team weten met een nieuwe trailer.

De game werd onthuld tijdens Summer Game Fest, maar er werd in oktober al gehint naar een nieuwe Layers of Fear. Het lijkt ergens tussen een remaster en een sequel in te zitten. Bloober belooft dat het zal "voortbouwen op de fundamenten" van de originele Layers of Fear, Layers of Fear: Inheritance, en Layers of Fear 2, maar zal "een uitgebreide plotlijn en gameplay richting bevatten." De trailer toont wat lijkt op nagemaakte versies van scènes uit alle Layers of Fear games, maar het is moeilijk te bepalen wat de gameplay veranderingen zouden kunnen zijn. In een persbericht zegt Bloober CEO Piotr Babieno: "We brengen een franchise terug die echt speciaal is voor ons, in een nieuwe vorm die spelers een echt frisse spelervaring zal geven en die een nieuw licht zal werpen op het algemene verhaal. Ons plan was om de games opnieuw te maken, maar we wilden er geen simpele verzameling van twee geremasterde games van maken. We hebben een nieuwe aanpak uitgewerkt, iets wat misschien nog niet voor de hand ligt. Maar ik kan je vertellen dat er een reden is waarom we het Layers of Fear's' hebben genoemd."

Layers of Fears heeft nog geen releasedatum gekregen, maar komt naar de PS5, Xbox Series X/S en pc.

Bron: Summer Game Fest

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Layers of Fear (2023)

Series

-

Uitgever

Bloober Team

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

15 juni 2023

Ontwikkelaar

Bloober Team

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord