Anthem

  • Ontwikkelaar BioWare
  • Eerste releasedatum 22 februari 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One
  • Genre Actie , RPG , Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Content na lancering Anthem bekendgemaakt

De hoofdontwikkelaar van Bioware heeft de content van na de lancering van Anthem bekendgemaakt. In een kalender wordt duidelijk wat we van EA en Bioware mogen verwachten voor de korte termijn. Belangrijkste is misschien wel dat de content gratis is.

Ben Irving heeft middels een tweet de planning vrijgegeven. Hoofdzakelijk zijn er drie acts (lees: drie uitbreidingen) die het verhaal verder moeten uitdiepen. De game komt op 22 februari uit en in maart moet Act 1 genaamd Echoes of Reality uitkomen. De twee opvolgende hoofdstukken moeten nog bekend gemaakt worden. Act 1 wordt op zichzelf weer onderverdeeld in simpelweg updates van de wereld, missies in de vorm van contracts, strongholds, of mega events genaamd Cataclysms.

Deze content zoals nu gepland, is volledig gratis. Je portemonnee is voor de korte termijn in ieder geval veilig. Anthem staat gepland voor een release op 22 februari op Xbox One, PlayStation 4 en pc.

BRON EA
Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?