Creative Director Beyond Good and Evil 2 Emile Morel overleden

Geplaatst:
Aangepast: 6 juli 2023 19:18

Emile Morel, de creative director van Beyond Good and Evil 2, is op 40-jarige leeftijd overleden. Dat meldde een collega van hem op LinkedIn.

We hebben al een geruime tijd niets meer van Beyond Good and Evil 2 mogen vernemen, maar in deze context had niemand de game in headlines vernoemd willen zien. De Creative Director van de game, Emile Morel, is namelijk onlangs overleden. Morel, die sinds 2009 bij Ubisoft werkzaam was, was daar onder andere ook Senior Game Designer van Rayman Legends. Een van zijn collega's bij Ubisoft, Greg Hermittant, deelde het verdrietige nieuws over Morel's overlijden. Hij schrijft dat Morel altijd zorgzaam en steungevend was in moeilijke tijden en dat hij altijd een positieve geest had. Morel is 40 jaar geworden.

Gameliner wenst alle nabestaanden veel sterkte met het verlies van Emile Morel.

Bron: IGN
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Beyond Good and Evil 2

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord