Geen Beyond Good and Evil 2 tijdens E3

Geplaatst:
Aangepast: 31 mei 2019 17:23

Ondanks dat Ubisoft goed vertegenwoordigd is tijdens de komende E3 beurs, maakt Beyond Good and Evil 2 geen onderdeel uit van hun line-up tijdens de persconferentie of op de vloer. Dat heeft Ubisoft bekendgemaakt.

Beyond Good and Evil 2 is al enige tijd in ontwikkeling, maar de ontwikkelaars willen geen kostbare tijd verliezen door aanwezig te zijn op de E3. In plaats daarvan is gekozen om komende week een livestream in te lassen, waarin nieuwe informatie omtrent de game wordt verstrekt. Space Monkey Report #5 is de eerste stream van de game in 2019 en verschaft ons hopelijk meer informatie over de status van de game en wat we kunnen verwachten.

De Space Monkey Livestream #5 wordt op 5 juni om 18:00 uur gehouden en is te volgen via Twitch, YouTube of Facebook Live.

Bron: Ubisoft
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Beyond Good and Evil 2

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord