Gameplay: Ubisoft toont ruim 20 minuten aan Beyond Good and Evil 2 gameplay

Geplaatst:

Ubisoft heeft tijdens een livestream meer dan twintig minuten aan Beyond Good and Evil 2 gameplay laten zien. De developers nemen je mee tijdens hun reis door een lekker stukje van de game en vertellen je alles over de nieuwe functies van Beyond Good and Evil 2!

Beyond Good and Evil 2 heeft flink lang op zich laten wachten. Fans van de serie waren dan ook dolblij toen de game werd aangekondigd tijdens de E3. De ontwikkeling is in handen van meerdere studio's en ook Blue Byte sluit zich aan bij het rijtje. Onderstaande beelden tonen flink wat voertuigen, augments en natuurlijk actie. Daarbij vertellen de devs je van alles over het ontwikkeltraject. Ook krijgen we meer te horen over de co-op gameplay. Zo kunnen spelers gebruik maken van een drop-in drop-out systeem waarbij spelers niet eens aan elkaars missies hoeven deel te nemen.

Helaas is er momenteel nog geen releasedatum van Beyond Good and Evil 2 bekend.

Bron: Ubisoft
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Beyond Good and Evil 2

Series

-

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

NNB

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord