CrossfireX servers sluiten in mei

Geplaatst: 4 februari 2023 16:10

Live-Service games hebben het lastig de laatste tijd. Deze week werd al bekendgemaakt dat Knockout City later dit jaar stopt en nu is ook CrossfireX van Remedy de pineut. De servers van de game gaan op zwart in mei.

Op hun eigen site heeft Remedy laten weten dat CrossfireX niet langer wordt ondersteund en dat de servers in mei worden gesloten. Heel verrassend is het niet, want in 2022 reageerde CrossfireX-topman al op de vele problemen. Naast alle technologische problemen waren er ook problemen rondom de balancering en was de gameplay niet innoverend. Hoewel het ontwikkelingsteam hard heeft gewerkt is het nu over en uit voor CrossfireX.

Als je de game in bezit hebt dan kun je zonder problemen tot het einde spelen, maar moet je geen nieuwe content meer verwachten. Mocht je de game in de afgelopen twee weken hebben gekocht dan kom je in aanmerking voor een terugbetaling. Van vandaag is het niet meer mogelijk om de game via de Xbox store aan te schaffen.

Op 18 mei sluiten de servers van CrossfireX tot dan kun je de game nog spelen via de Xbox-consoles.

Bron: CrossfireX

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot CrossfireX

Series

-

Uitgever

Smilegate

Reviewscore

-

Platforms

Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

10 februari 2022

Ontwikkelaar

Remedy

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord