Downloadnieuws: CrossfireX en meer naar Game Pass

Geplaatst:

Een nieuwe maand betekent natuurlijk maar één ding. Nou ja, in dit geval betekent het de nieuwe line-up die Xbox Game Pass komt versterken.

De grote klapper is uiteraard CrossfireX. Via Xbox Game Pass kunnen spelers aan de slag met de eerste singleplayer-campaign genaamd Operation: Catalyst. Als je meer interesse hebt in de multiplayer, maak je dan geen zorgen. De multiplayer van CrossfireX is namelijk free-to-play. Een aantal nieuwe indiegames komen ook naar Game Pass. Zo kun je binnenkort aan de slag met Skul: The Hero Slayer, Besiege, Dreamscaper, Telling Lies, Contrast, Edge of Eternity en Infernax. Fans van ARK: Surival Evolved kunnen binnenkort genieten van de Ultimate Survivor Edition. In deze editie vinden ze een hele berg aan uitbreidingen.

De games zijn te downloaden vanaf 3 t/m 14 februari. Wat vind je van deze line-up? Laat het ons weten!

Bron: Xbox Wire
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot CrossfireX

Series

-

Uitgever

Smilegate

Reviewscore

-

Platforms

Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

10 februari 2022

Ontwikkelaar

Remedy

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord