Trailer: CrossfireX releasedatum aangekondigd tijdens TGA

Geplaatst:

We hebben eindelijk de releasedatum van CrossfireX te pakken. De first-person shooter lanceert in het begin van volgend jaar.

De wereld van militaire shooters wordt momenteel gedomineerd door Call of Duty en Battlefield, maar CrossfireX hoopt hier verandering in te brengen. Net zoals Halo Infinite wordt de multiplayer van CrossfireX gratis, terwijl de singleplayer campaign te spelen is door wat centjes te betalen. Of abonnee te zijn van Game Pass natuurlijk. De trailer toont ons meer van de setting en de actievolle momenten in de campaign. De Xbox-exclusieve shooter CrossfireX was een tijdje geleden uitgesteld. Gelukkig hoef je nu niet meer lang te wachten. Lees hier onze preview van CrossfireX.

CrossfireX is beschikbaar vanaf 10 februari voor de Xbox One en Xbox Series.

Bron: The Game Awards
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot CrossfireX

Series

-

Uitgever

Smilegate

Reviewscore

-

Platforms

Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

10 februari 2022

Ontwikkelaar

Remedy

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord