CrossfireX-topman reageert op problemen met de game

Geplaatst:

Sooro Boo, de uitvoerend producent van CrossfireX, heeft in een blogpost zijn excuses aangeboden voor de problemen met de game. Hij geeft aan dat er hard wordt gewerkt aan een manier om enkele van de problemen op te lossen.

Het is inmiddels wel duidelijk dat de launch van CrossfireX niet zo soepel verliep als gehoopt. De game werd geplaagd door technische mankementen en veel spelers waren ontevreden. Daarom heeft Sooro Boo in een blogpost zijn oprechte excuses aangeboden. ''Videogames zullen altijd beschikken over bugs en andere problemen, maar we hebben het gevoel dat de huidige problemen met Crossfirex te maken hebben met de harde kern van de game. Daarom voelt het alsof we het vertrouwen van onze spelers geschaad hebben. Daar is simpelweg geen excuus voor te geven'', vertelt Boo in de blogpost. Enkele van de problemen die het bedrijf wilt verhelpen, zijn de fouten met de sensitiviteit van de controller en het CAR-4 ADS-probleem. Tevens wordt er aan de balans van de Boogieman gesleuteld.

De updates worden rond maart de deur uit gedaan. Mocht je de vele problemen met de game met eigen ogen willen zien zonder er ook maar een cent aan uit te geven, dan kan dat. CrossfireX staat op Xbox Game Pass.

Bron: CrossfireX
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot CrossfireX

Series

-

Uitgever

Smilegate

Reviewscore

-

Platforms

Xbox One, Xbox Series

Releasewindow

10 februari 2022

Ontwikkelaar

Remedy

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord