Cult of the Lamb ontvangt co-op update

-

Middels de Unholy Alliance Update kun je de lokale co-op in Cult of the Lamb ervaren. Maak kennis met de nieuwe partner van het lammetje, genaamd de Goat!

De co-op update geeft spelers de opties om de kruistochten met z'n tweeën af te gaan. De host speelt als de Lamb en diens partner mag met de Goat aan de slag. De mini-games - zoals het vissen en het kaartspel knucklebones - worden aangepast wanneer je in een duo te werk gaat. Daarnaast kun je gebruik maken van corrupted weapons, tarot cards, curses en relics wanneer je de combat-gebieden betreedt in een tweetal. Werk goed samen, want dan richt je meer onheilige schade aan. Mocht je nou niemand hebben om mee te spelen - geen nood. Er komt ook nog nieuwe content voor de solo-spelers naar Cult of the Lamb in de vorm van nieuwe wapens en vaardigheden.

Cult of the Lamb is nu beschikbaar voor de pc, Xbox-consoles, PlayStation-consoles en Nintendo Switch. De Unholy Alliance Update wordt op 12 augustus vrijgegeven.

Bron: Devolver Digital
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Cult of the Lamb

Ontwikkelaar:

Massive Monster

Uitgever:

Devolver Digital

Release:

11 augustus 2022

Reviewscore:

Platforms:

PC
PS4
XONE
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord