Darkest Dungeon II releasedatum vrijgegeven

Geplaatst: 15 september 2021 13:40
-

Het is bijna weer tijd om te kijken of je bestand bent tegen de stress van het avontuurrijke leven. Darkest Dungeon II heeft namelijk een Early Access releasedatum ontvangen.

Darkest Dungeon II is uiteraard het vervolg op de cultklassieker Darkest Dungeon. In plaats van het verkennen van de verknipte dungeons, heeft Darkest Dungeon II meer weg van een roadtrip. Niet een gezellige roadtrip met je vrienden, maar meer een ritje door de hel. De sequel probeert ook meer de aandacht te vestigen op kleinere teams aan helden, in plaats van het oneindig vervangen van je mankracht. Er heerst nog steeds wat onrust rondom de game, doordat Darkest Dungeon II exclusief lanceert via de Epic Games Store. Bekijk hier de eerste trailer van Darkest Dungeon II.

Darkest Dungeon II verschijnt in Early Acces op 26 oktober voor de Epic Games Store.

Bron: Red Hook Studios
Bram Noteboom Head of Content

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Darkest Dungeon II

Ontwikkelaar:

Red Hook Studios

Uitgever:

Red Hook Studios

Release:

26 oktober 2021

-

Pc

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord