Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Darkest Dungeon II

  • Ontwikkelaar Red Hook Studios
  • Eerste releasedatum 26 oktober 2021
  • Platformen Pc
  • Genre RPG , Strategie , Horror , Roguelike
  • Gameliner score -

Darkest Dungeon II releasedatum vrijgegeven

Het is bijna weer tijd om te kijken of je bestand bent tegen de stress van het avontuurrijke leven. Darkest Dungeon II heeft namelijk een Early Access releasedatum ontvangen.

Darkest Dungeon II is uiteraard het vervolg op de cultklassieker Darkest Dungeon. In plaats van het verkennen van de verknipte dungeons, heeft Darkest Dungeon II meer weg van een roadtrip. Niet een gezellige roadtrip met je vrienden, maar meer een ritje door de hel. De sequel probeert ook meer de aandacht te vestigen op kleinere teams aan helden, in plaats van het oneindig vervangen van je mankracht. Er heerst nog steeds wat onrust rondom de game, doordat Darkest Dungeon II exclusief lanceert via de Epic Games Store. Bekijk hier de eerste trailer van Darkest Dungeon II.

Darkest Dungeon II verschijnt in Early Acces op 26 oktober voor de Epic Games Store.

BRON Red Hook Studios

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?