Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

Darkest Dungeon II

  • Ontwikkelaar Red Hook Studios
  • Eerste releasedatum 26 oktober 2021
  • Platformen Pc
  • Genre RPG , Strategie , Horror , Roguelike
  • Gameliner score -

Trailer: Darkest Dungeon II in de maak

Darkest Dungeon krijgt een sequel. Dit wordt bekendgemaakt door Red Hook Studios middels een nieuwe teaser trailer.

De duistere wereld van Darkest Dungeon wordt nogmaals tentoongesteld. We zien de iconische personages van de eerste game terugkeren, maar visueel is er een kleine aanpassing gemaakt. De game gaat namelijk de stap zetten naar 3D-animatie. Volgens Red Hook Studios is de trailer opgenomen in de Unity-engine die ze gebruiken voor de game. Naast de nieuwe visuele upgrades kunnen spelers nieuwe monsters, eindbazen en uitdagingen verwachten. Er is ook een nieuwe metagame aanwezig. Onlangs kreeg Darkest Dungeon een PvP-modus, genaamd The Butcher's Circus.

Darkest Dungeon II krijgt een Early Access-release in 2021 voor de pc. De Early Access wordt exclusief voor de Epic Game Store.

BRON Red Hook Studios

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?