Darkest Dungeon II verlaat in mei de Early Access

Geplaatst: 7 februari 2023 15:40
Aangepast: gisteren 14:33
-

In 2021 begon de Early Access van Darkest Dungeon II, maar het is tijd voor een nieuwe fase. Op Twitter werd dan ook de officiële 1.0 releasedatum vrijgegeven.

Op een road trip gaan klinkt fantastisch totdat blijkt dat je met meerdere monsters moet vechten en je de krotten van hel aan het verkennen bent. Gelukkig ben je niet alleen, want er zijn nog drie metgezellen die met je meegaan. In het tweede deel is de turn-based combat opgepoetst en is het token-systeem toegevoegd. Dit moet ervoor zorgen dat je beslissingen veel meer impact hebben. Sinds het begin van de Early Access hebben de ontwikkelaars een aantal nieuwe updates naar de game gebracht. Weet jij de roadtrip urenlang te overleven of ben je binnen tien minuten al klaar? Je kunt het in mei gaan testen, want dan is de officiële 1.0 release van Darkest Dungeon II.

Darkest Dungeon II verlaat op 8 mei de Early Access en is dan beschikbaar via Steam en Epic Game Store op pc.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Darkest Dungeon II

Ontwikkelaar:

Red Hook Studios

Uitgever:

Red Hook Studios

Release:

26 oktober 2021

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord