Darkest Dungeon II

  • Ontwikkelaar Red Hook Studios
  • Eerste releasedatum 26 oktober 2021
  • Platformen Pc
  • Genre RPG , Strategie , Horror , Roguelike
  • Gameliner score -

Darkest Dungeon II verlaat in mei de Early Access

In 2021 begon de Early Access van Darkest Dungeon II, maar het is tijd voor een nieuwe fase. Op Twitter werd dan ook de officiële 1.0 releasedatum vrijgegeven.

Op een road trip gaan klinkt fantastisch totdat blijkt dat je met meerdere monsters moet vechten en je de krotten van hel aan het verkennen bent. Gelukkig ben je niet alleen, want er zijn nog drie metgezellen die met je meegaan. In het tweede deel is de turn-based combat opgepoetst en is het token-systeem toegevoegd. Dit moet ervoor zorgen dat je beslissingen veel meer impact hebben. Sinds het begin van de Early Access hebben de ontwikkelaars een aantal nieuwe updates naar de game gebracht. Weet jij de roadtrip urenlang te overleven of ben je binnen tien minuten al klaar? Je kunt het in mei gaan testen, want dan is de officiële 1.0 release van Darkest Dungeon II.

Darkest Dungeon II verlaat op 8 mei de Early Access en is dan beschikbaar via Steam en Epic Game Store op pc.

BRON Twitter

Over auteur Anita van Beugen

Anita van Beugen Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?