De roadmap voor Enshrouded is bekendgemaakt

-

Onlangs maakte ontwikkelaar Keen Games de roadmap voor Enshrouded bekend. Fans wachten al een tijdje op de plannen die de ontwikkelaar dit jaar nog heeft voor de game.

Het nieuws kwam op diverse kanalen naar buiten, waaronder Twitter en Steam. Enshrouded is momenteel nog in Early Access, wat betekent dat de ontwikkelaars nog druk bezig zijn met het verbeteren en aanvullen van de game. Later in maart komt er een grote content update naar de game die een hoop functies toevoegt. Denk bijvoorbeeld aan World Events en meer planten en biomen. De ontwikkelaar van de game gebruikte de Upvote Feature om te bepalen wat de community graag anders wil zien in Enshrouded en ze zijn van plan dit voorlopig nog te blijven doen. Keen Games geeft aan dat de roadmap niet in beton gegoten is en dus nog kan veranderen. Daarnaast is de roadmap niet lineair, dus de volgorde van het toevoegen van de nieuwe content en functies staat niet vast. De ontwikkelaar belooft wel dat we binnenkort te horen krijgen wat de update van maart allemaal met zich meebrengt. Ben jij benieuwd naar de Enshrouded roadmap? Je kunt hem hieronder bekijken of op de Steam-pagina van de game!

Enshrouded is momenteel nog in Early Access en het is nog niet bekend wanneer de volledige release plaats gaat vinden.

Bron: Steam

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Enshrouded

Ontwikkelaar:

Keen Games GmbH

Uitgever:

Keen Games GmbH

Release:

24 januari 2024

Reviewscore:

Platforms:

PC
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord